Приміряємо нації | Bilingual STEM School Приміряємо нації - Табори - Bilingual STEM School
Приміряємо нації

ТАБІР

Приміряємо нації

29 червня - 09 липня 2021

Вітаємо у міжнародному англомовному таборі!

Кожна людина - індивідуальність. У кожного своя зовнішність, риси характеру, вподобання і потреби. Але всі ми дихаємо одним повітрям, дивимося на одні зорі, гуляємо під одним небом - і це об’єднує нас. То, як Ви вважаєте, чи можна сказати, що хтось має у цьому світі вагу більшу, ніж інший? Чи можна стверджувати, що одна нація є кращою за іншу?

Досліджуючи тижні "Приміряємо нації" діти будуть відкривати для себе факти про народи і їхні культури.

Процес пізнання буде відбуватись завдяки мимовільному сприйманню ігрової діяльності. Адже неможливо привити повагу, любов, цікавість, захоплення та розуміння до того, в чому не тямиш ні краплі, чи не так? А в грі діти розуміються краще за будь-кого на планеті, та й пограти з друзями та однодумцями завжди раді.

Тому, вони матимуть можливість дослідити самостійно та в парах, в групах та з вчителем, деякі нації та стати на день вельможними англічанами, італійськими відкривачами, письменними нащадками майя тощо.

У нашому таборі діти відкриватимуть для себе не лише прогресивні країни світу, а й ті, які здійснили колосальний вплив на сьогодення, ті, які практично зникають з лиця землі, чи ті, які вже зникли.

Ваші діти творитимуть як да Вінчі та відкриватимуть як Магелан, мислитимуть як Ейнштейн та співатимуть як Адель.

Діти відчують себе частинкою кожного, хто причетний до тої чи іншої нації. Вони пізнають все: від їжі до історії, від манер до одягу, від візиток кожної нації до її секретів.

Реєстраційна форма табору