Анімуємо у Scratch | Bilingual STEM School Анімуємо у Scratch - Табори - Bilingual STEM School
Анімуємо у Scratch

ТАБІР

Анімуємо у Scratch

09 - 20 серпня 2021

Чи чули Ви про Scratch?

Це - мова програмування для наймолодших.

Ми впевнені, що Ваша дитина майстерно освоїть основи даної мови.

Адже на нашому таборі "Анімуємо у Scratch" вона навчиться проявляти творчість, знаходити оригінальні та ефективні методи розв'язання проблем, створюватиме власні анімовані та інтерактивні історії, презентації, моделі, ігри та інші твори.

У середовищі Scratch використовується метафора цеглинок Lego, з яких навіть діти зможуть зібрати найпростіші конструкції. І, почавши з малого, ми навчимо і далі розвивати й розширювати своє уміння будувати і програмувати. Scratch створювався спеціально для того, щоб діти використовували його самостійно. Тому, ця програма дасть можливість Вашим дітям виразити себе якнайповніше в комп'ютерній творчості.

У цій програмі ми навчимо дітей:
  • створювати фільми
  • гратися з різними об'єктами
  • видозмінювати їх вигляд
  • переміщувати їх по екрану
  • встановлювати форми взаємодії між об'єктами

В результаті виконання простих команд Ваша дитина зможе скласти складну модель, в якій взаємодіятимуть безліч об'єктів, наділених різними властивостями. За допомогою Scratch юний програміст чи програмістка зможе самостійно робити яскраві і нестандартні ілюстрації до будь-яких шкільних предметів.

Як кінцевий продукт, дітки створять свою власну анімаційну історію, розвиваючи творчі здібності, а також навчаться працювати у команді, створюючи спільний проект.

І, звісно, наша родзинка, - англійська лунає звідусіль!

Реєстраційна форма табору